All you can eat – nova igra hrvatskih gamera neočekivane duljine

U duhu podrške kreativnih poduzetnika, predstavljamo novoosnovani Gamechuck studio i njihovu igru All you can eat – point and click avantura integrirana u interaktivni strip. Premda su u stvaranju pazili na sve detalje, od priče, mehanike, zvuka itd., igra se  završi u 20 minuta, prenio je Gamer.hr

allyoucaneat_image1

Priča je na prvi pogled jednostavna. Nakon što je deset godina proveo u All you can eat  zalogajnici koristeći jedan te isti kupon, glavni junak se nalazi u egzistencijalnoj krizi. Njegova oaza u svijetu uskoro će se zatvoriti, čime je iz ugodne svakodnevnice bačen u nemilosrdnu neizvjesnost preživljavanja u modernom društvu. Po završetku svoje priče moguće ju je isprintati kao vlastiti strip.

Svoj pristup igri Gamechuck je objasnio u svome razgovoru s Gamer.hr portalom:

– Mogli bi proizvoljno produžiti igru, ali to bi se kosilo s cjelokupnom vizijom. “All you can eat” je inspiriran kratkim stripovima koji u pravilu imaju jednu do tri sličice. U dnevnim novinama su kao zanimljiva fusnota za malo smijeha uz doručak. Danas je svijet još brži, a Gamechuck želi pružiti jedan zaokruženi doživljaj (zaplet-vrhunac-rasplet) za igrače koji imaju malo vremena.

Igru možete poduprijeti preko Steama na ovom linku.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s