WTF?

#WhoTF?

Skupina okorjelo prosječnih gejmera i onih koji su vrhunski igrači, ali je tim kriv. Možda i poneki kvalitetan šahist. Jednostavno rečeno, LJUDI – ljubitelji univerzalnih društvenih igara.
Ipak SVI gejmeri, nebitno radi li se o video, LARP, društvenim i inim igrama,  pozvani su na stvaranje sadržaja i širenje naše šarolike zajednice.

***Ukoliko želite sudjelovati u stvaranju web sadržaja, dijeljenju svojih priča ili organizaciji društvenih događaja, kontaktirajte nas bilo kada.


#WhatTF?

Ovdje ćete naći pomalo o svemu iz svijeta igara, prenosit ćemo novosti iz legendarnih bitaka i avantura, informacije o natjecanjima te okolnim i lokalnim turnirima.  Svi mogu pisati i slati osvrte na određene događaje i situacije unutar svijeta igara, kontaktirati nas radi organizacije turnira ili sličnih okupljanja, a u rubrici Fus Ro Who? natjecatelji će kroz različite zadatke moći osvojiti određene nagrade. Jer tko ne voli dobar quest?


#WhyTF?

Jednostavno rečeno, uvijek je bilo zabavnije igrati se s nekim, bilo preko ekrana, u šumi sa sjekirom ili airsoft puškom, za partijom bacgkammona, šaha ili Citadelsa. Ovakva društva, gdje su igra i zabava pomiješane s natjecateljskim duhom i timskim radom, nude razne mogućnosti za osobni, ali i prijeko potrebni društveni napredak.

Advertisements